-------------- ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018 - 2019 -------------- ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2016-2017 --------------

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αήττητοι οι ΑΕΤΟΙ και με τις ομάδες της Καβάλας


Την Κυριακή 03-03-2013 διεξήχθηκαν στη Κομοτηνή για τα ομαδικά του Π.Ο.Φ.Επ.Α. Α.Μ.-Θράκης οι αγώνες μεταξύ της ομάδας «ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» με τις δύο ομάδες της Καβάλας «ΑΠΑΙΧΤΟΙ» και «ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ».

Η ομάδα της Κομοτηνής ήταν ανώτερη και στους δύο αγώνες και κέρδισε δίκαια και τα δύο παιχνίδια. Θα μπορούσε βέβαια το σκορ να ήταν ευνοϊκότερο για τους «ΑΠΑΙΧΤΟΥΣ» αν στα έξι πρώτα κρίσιμα παιχνίδια δεν έχαναν οριακά τα δύο από αυτά με 3-2 sets.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
1/. ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Τερζίδης, Ακούδης, Μπατζόγλου, Μιντίδης) – ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ(Ζαπάρτας Τσαλαμάνης,     Τσίγκας,)      6 - 3.
2/. ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (, Ακούδης, Πατρωνιδης, Μιντίδης ) – ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ(Χωρινόπουλος, Σιδηρόπουλος Κων/νος, Πετρίδης Κων/νος του Πέτρου, , Πετρίδης Κων/νος του Κων/νου)    8 – 1.
Το περιβάλλον και η φιλοξενία ήταν άψογη και οι ομάδες αποχώρησαν νωρίς το απόγευμα ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το τέλος του μήνα στην Καβάλα (30 Μαρτίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου