-------------- ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018 - 2019 -------------- ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2016-2017 --------------

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών και Ομαδικών Αγωνισμάτων Ανεξαρτήτων και Βετεράνων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Το κλειστό Γυμναστήριο της Βάρης στην Αττική (Νίκης 2 και Άττιδος) θα φιλοξενήσει φέτος το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ατομικών και Ομαδικών Αγωνισμάτων Ανεξαρτήτων και Βετεράνων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στις 16 και 17 Μαίου.
 Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν ανεξάρτητοι και βετεράνοι αθλητές και αθλήτριες που κατέλαβαν μία από τις 8 πρώτες θέσεις κάθε κατηγορίας στους αντίστοιχους προκριματικούς αγώνες, από τις περιφέρειες Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και όλοι οι αθλητές/τριες (χωρίς περιορισμό), από τις υπόλοιπες περιφέρειες της Ελλάδας όπου δε διεξάγονται προκριματικοί αγώνες. Στα ομαδικά αγωνίσματα συμμετέχουν οι Πρωταθλήτριες και Κυπελλούχες ομάδες από τις έξι περιφέρειες όπου διεξάγονται ομαδικά αγωνίσματα, ήτοι από την Αττική & Ν. Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία-Ήπειρο, Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα. 

Οι κληρώσεις των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαϊου και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας (θα αναφέρονται και τα ακριβή ωράρια των αγώνων ανά κατηγορία).

Μετά το πέρας των αγώνων, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαϊου, θα λάβει χώρα συνεστίαση όλων των παικτών και συνοδών, όπου και θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές των ομαδικών αγώνων, καθώς και στους κατά τόπους πρωταθλητές των περιφερειών.

Όλο το άρθρο της προκήρυξης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου