-------------- ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2018 - 2019 -------------- ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2016-2017 --------------

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Ανασκόπηση Αγωνιστικής Περιόδου 2016 - 2017

Ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος στο πρωτάθλημα ΠΟΦΕΠΑ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΛΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ


1η Αγωνιστικη (16/10/2016)

Μετά από τις διακοπές του καλοκαιριού και απέναντι σε μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα, γνωρίσαμε την πρώτη ήττα της χρονιάς στην Αλεξανδρούπολη από τον ΕΘΝΙΚΌ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Στον δεύτερο αγώνα απέναντι στην άκρος αξιόμαχη ομάδα της DYNAMO ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ πετύχαμε την πρώτη μας νίκη.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι:
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (5-4)
DYNAMO ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (0-7)

2η Αγωνιστικη (6/11/2016)

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη νίκη πέτυχαν οι ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ στην έδρα της πρωτοεμφανιζόμενη στο πρωτάθλημα ΠΟΦΕΠΑ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, στην ιστορία του συλλόγου απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Α.Σ. ΖΕΥΣ ΞΑΝΘΗΣ. Τους καλωσορίζουμε στην παρέα μας που κάθε χρόνο και αυξάνετε.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι:
 Α.Σ. ΖΕΥΣ ΞΑΝΘΗΣ. - ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (0-6)

3η Αγωνιστικη (20/11/2016)

Σε έναν αγώνα διαφήμιση του αθλήματος στον οποίο κυριάρχησε η τακτική άλλα και οι δυνατές μονομαχίες μεταξύ τον ομάδων, οι ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ γνώρισαν την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα από την ομάδα των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας συνεχίστηκε και σε ταχυφαγίο της Κομοτηνής με τις συζητήσεις για το άθλημα μας και όχι μόνο να είναι αναμφίβολα εξαιρετικης ποιότητας.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι:
ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΔΡΑΜΑΣ (3-5)

4η Αγωνιστικη (28/1/2017)

Με μια νίκη με με ήττα συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ΠΟΦΕΠΑ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με τις ομάδες της Καβάλας. Στον πρώτο αγώνα κατά σειρά η ομάδα μας κέρδισε τους ΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με 2-6. Στον δεύτερο αγώνα γνωρίσαμε την ήττα από σαφώς πιο έτοιμη και καλύτερη ομάδα από εμάς.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι:
ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (2-6)
ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ - ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (5-1)

5η Αγωνιστικη (5/2/2017)

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μας και με οδηγούς τους παίχτες μας ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και ΤΕΡΖΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ η ομάδα μας πέτυχε δυο νίκες με αντιπάλους τις ομάδες της Αλεξανδρουπολης. Στον πρώτο αγώνα κατά σειρά η ομάδα μας κέρδισε την άκρος αξιόμαχη ομάδα της DYNAMO ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με 5-1. Στον δεύτερο αγώνα πετύχαμε μεγάλη νίκη με αντίπαλο την ομάδα του ΕΘΝΙΚΌ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ με 5-3. Ο αγώνας κρίθηκε στους τελευταίους 2 αγώνες όπου ο ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κέρδισε μετά από πάρα πολύ καλή εμφάνιση τον ΔΑΛΑΤΣΗ ΠΕΤΡΟ με 3-0 σετ. Στο επόμενο αγώνα ο ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ κέρδισε τον ΑΚΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ με 3-2 σετ σε έναν πάρα πολύ κάλο αγώνα που καθήλωσε όλους τους παρευρισκόμενους που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι:
ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (5-3)
ΑΕΤΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ - DYNAMO ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (5-1)


Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Το πρόγραμμα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του πρωταθλήματος


ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΦΕΠΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
(ΚΑΒΑΛΑ 11/12/2016)


Διεξήχθησαν στην ΚΑΒΑΛΑ στις 11-12-2016 οι αγώνες Κυπέλλου Π.Ο.Φ.Επ.Α. 2016 - 2017 με την συμμετοχή όλων των ομάδων της Περιφέρειας (8) και την παρουσία του Προέδρου του Π.Ο.Φ.Επ.Α. κ.Σταύρου Πλακαντωνάκη, που τίμησε με την παρουσία του τη διοργάνωση.



Με εύκολη επικράτηση (4 - 0) απέναντι στην DYNAMO ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ξεκίνησε το κύπελλο για την ομάδα των ΑΕΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.


Ο επομένως όμως αγώνας ήταν εντελώς διαφορετικός. Απέναντι στην ομάδα των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ από τους οποίους είχαμε γνωρίσει την δεύτερη ήττα μας στο πρωτάθλημα πριν από 3 εβδομάδες στην Κομοτηνή, Μετα από έναν συγκλονιστικό αγώνα που πραγματικά καθήλωσε όλους τους παρευρισκομένους στο κλειστό γυμναστήριο πετύχαμε μια σπουδαία νίκη με (4-3). Οι τελευταίοι 2 αγώνες ήταν διαφήμιση του αθλήματος. Αγώνες με πάθος, ένταση και πίστη για την νίκη από την πλευρά μας. Στον προτελευταίο αγώνα ο Τερζιδης Δημήτριος αν και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ και 10-7 (με 3 match ball o αντίπαλος) κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα. Όλα κρίθηκαν τελικά στον τελευταίο αγώνα. Σε αυτόν ο Πατρωνιδης Γεωργιος κατάφερε να κερδίσει το Νο1 παίχτη των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ - Γιουρετζιδη Θεωφανη με 3-2 σετ σε έναν συγκλονιστικό αγώνα απέναντι σε όλα τα προγνωστικά.

Στον τελικό με αντίπαλο τους ΑΠΑΙΧΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑΣ απο την μια η ανωτερότητα του αντιπάλου, και από την άλλη η κούραση που μας είχε καταβάλει από την υπερπροσπάθεια του ημιτελικού, ηττηθήκαμε με (4-2).

Μετά το τέλος των αγώνων σε παραθαλάσσιο κέντρο της πόλης έγιναν οι απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων και των διπλωμάτων στους νικητές ενώ ειδική πλακέτα απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Γιώργο Καραμπεάζη, στον Πρόεδρο του Π.Ο.Φ.Επ.Α. κ. Σταύρο Πλακαντωνάκη για την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.Η βραδιά έκλεισε μέσα σε γενική ευθυμία και υπό τους ήχους του μπουζουκιού του Πέτρου Δαλάτση που παρέφρασε ανάλογα με τα αποτελέσματα των αγώνων γνωστά τραγούδια προκαλώντας την ευθυμία των παρευρισκομένων...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου